Rólunk:


Minden ami beton - Üzemi tanusítvány

Célunk a legjobb minőségű betontermékek előállítása, melyet a legjobb alapanyagokkal, profi betontechnológiai csapattal és laborral biztosítjuk.

  • Telefon: +36 70 453 4105
  • Cím: 6086 Szalkszentmárton, Vasút u. 26
  • E-mail: iroda@szalkbeton.hu
  • Alapítás: 2017.05.24
  • Tulajdonos: Kertész Bau Group Kft.
  • Adószám25987810-2-03
  • Cégjegyzékszám 03 09 132884

Építőipari cégünk, a Kertész Bau Group Kft. 2019-ben kezdett bele legújabb nagyszabású projekt indításába, mikor Szalkszentmártonban megvásárolta a helyi MGTSZ tulajdonában lévő betonüzemet és elkezdte annak felújítását és újraindítását.

Szalkszentmárton Betonüzem bemutatkozás

Bemutatkozás

Szalkszentmárton község Bács-Kiskun megyében a Duna mellett található település, mely ezen adottságának köszönhetően nagyon jó elhelyezkedéssel bír a betongyártáshoz. Ezen kívül további előnye rejlik földrajzi elhelyezkedésében is, mivel az ország közepén több nagyváros elérhető.

2019 óta foglalkozunk betongyártással, betonszállítással, egyéb betontermékek gyártásával.

Beszerzésre és üzembe helyezésre került egy automatizált számítógép vezérlésű 60 m3/h teljesítményre képes Stetter M2, évj.: 1999, gyári sz: 552-0109; keverődob: BHS LEKX 2,0 tip betonkeverő és a hozzá tartozó szükséges anyagmozgató gépek.

A beton szállításához, illetve bedolgozásához betonbixerek, pumix, 5 m3 billenőplatós teherautó áll rendelkezésünkre.

Üzemünkben a Cemkut Kft. kijelölt tanúsító szerv tanúsítja a termék(ek) üzemi gyártásellenőrzésének megfelelőségét. Gyártás az MSZ EN 206, MSZ 4798-1 illetve MSZ 4798 szabványok szerint történik.

Termékeinket a Beton Technológia Centrum Kft. által készített receptúrák által gyártjuk.

A környezetvédelem érdekében maradékbeton tároló és mixermosóberendezést is működtetünk, mely segítségével a keletkezett szennyező cementes selejt anyagot újrahasznosítjuk.

Üzemi Gyártásellenőrzés Megfelelőségi Tanúsítványa, illetve teljesítménynyilatkozataink a Dokumentumok menüpontban tekinthetők meg.

Fontos számunkra a minőségi kiszolgálás, fejlődés, illetve, hogy korszerűbb körülmények között tudjuk elvégezni termékeink előállítását.

Fontosabb megrendelőink között hely Önkormányzatok, Mezőgazdasági vállalkozások, valamint építőipari vállalatok, melyek a Budapest-Belgrád vasútvonalon dolgoznak.

Tevékenységi körök

Mixerbeton

Fő tevénységi körünk a mixerbeton gyártása. A Mixerbetonok árlistáját a Mixerbeton menüpont alatt tekintheti meg. Termékeinket a Beton Technológia Centrum Kft. által készített receptúrák által gyártjuk. A beton szállításához, illetve bedolgozásához betonbixerek, pumix, 5 m3 billenőplatós teherautó áll rendelkezésünkre.

Beton termékek

Az előre gyártott elemek tekintetében termékpalettánkon a legkeresettebb betontermékek találhatóak. Többféle méretben gyártunk járdalapokat, fedköveket, zsaluköveket, kerítés oszlopokat és többféle mintázatú/struktúrájú kerítéspanel elemet, illetve kifejezetten kerti dekorációs célra szánt járó elemeket.

Célunk:

Cégünk eltökélt célja a betonüzemünk folyamatos fejlesztése mind a jelent, mind a jövőt illetően, ezért a jövőre való tekintettel is rendelkezünk már kész tervekkel és ötletekkel. Termékeink minősége folyamatosan javul és új termékek is bevezetésre kerülnek.

Betonüzemünk:


Előtte

Utána